søndag 20. november 2011

Luer, halser og luer igjen ;o)

Jeg lar meg stadig inspirere og imponere, og resultatet er som regel enda flere strikkeprosjekter. På det nåværende tidspunkt er jeg vel inne i en lue/hals periode. Dette settet er strikket i lima fra drops og jeg må si meg fornøyd med resultatet.

Jeg fant mønster på denne luen i et strikkeblad jeg akkurat har kjøpt og jeg måtte selvfølgelig lage en hals til også.  Strikket i lima fra drops .

Når man stadig er innom div strikkforum ute i den store verden, ser man  mange flotte design. Jeg lot meg inspirere og resultatet er denne lua.  Et skikkelig prøveprosjekt og vips ,  så hadde min kjære fått seg ny vinterlue ;)  For de som kjenner meg, er det ingen nyhet at jeg elsker garn og stadig er på "jakt". Jeg er spesielt glad i garn fra drops, så det blir vel ingen bombe når jeg sier at denne lua er strikket i Nepal fra Drops ;) Ellers er den mørke årstid kommet tilbake og jeg merker det på alle hold .Ledd som verker , dårlig søvn og et energinivå som stadig synker. Jeg skal heldigvis reise en tur til varme og lys om noen få uker, og det skal bli fantastisk!  Men til dere dær ute som er innom hos meg: Ha en flott søndag, så snakkes vi plutselig igjen ;o)

5 kommentarer:

 1. Kjedelig å høre at vinteren ikke er snill med kroppen din.
  Den siste lua likte jeg kjempegodt, skikkelig flott

  SvarSlett
 2. Måtte jo inn her og kikke på hva annet du har laget, etter å ha sett på de fine settene du hadde lagt ut på hobbyboden! :) Så utrolig mye fint du har laget, virkelig inspirerende å se! :)
  Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 3. Flotte luer! Er også inni en lue periode, men det er da årstida for og varme ørene litt! God tur!

  SvarSlett
 4. Så fine luer og halser du har strikket, dette var noe annet enn hurket som en viss dame går med rundt halsen :) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Wow! Så flotte luer og halser du har strikket! Likte spes godt det røde settet!

  Ha en fin og kreativ uke :)

  SvarSlett