søndag 10. juli 2011

Vi har kjøpt oss telt og faren er stor for at det blir en liten campingferie i nermeste fremtid ;) Telt ferie var jo det vanlige da jeg var lita, men det er jo lenge siden det ;)

Jeg strikker fremdeles, men ikke så mye som jeg skulle ønske. Det er jo sommer og mange andre aktiviteter tar opp tiden  som kunne blitt brukt til strikking. Det blir ingen bilder av det jeg strikkr for jeg holder på med noen hemmelige greier;) Den som venter får se ;)

Om kun kort tid reiser denne jenta til USA i et skoleår. Det blir rart når hun drar, men vi får fokusere på at det blir en kjempeopplevelse for henne;) Vi gammlingan får bærre " stå han av" som vi sei her oppe i nord.... Vi gleda oss stort på hennes vegne og slår oss til ro med at det ser ut for at hun har fått en kjempeflott vertsfamilie;)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med telt! Vi var over en uke på telttur i fjor, ganske så likt telt som det der, og tro meg vi skal flere ganger! Utrolig kjekkt! Strikke kan man gjøre senere? Her blir det bare en omgang og to inni mellom, det er travelt med sommer, iallfall med to små. Hit og dit, ut og inn. Lykke til med USA turen for jenta :) Det blir sikkert utrolig gøy, lærerikt og spennende. En opplevelse for livet vil jeg tro :) ha en herlig søndag videre!

  SvarSlett
 2. Heisann.

  Håper du har hatt en fin sommer sålangt. Telttur er morsomt, og man får utforsket og sett naturen. Jeg tar ferie i slutten av juli og da kommer nesten hele slekten fra Meløy.

  USA besøket i ett år går sikkert bra. Så lenge vertsfamilien er grei.

  Vigleik.

  SvarSlett
 3. Telt! Det er noe jeg ikke har brukt siden feriene i barndommen :) Lykke til med utflukter.... Håper det går fint for frøkena som skal til USA, hun får sikkert en hyggelig og grei vertsfamilie :)

  SvarSlett