mandag 18. juli 2011

HytteHarryStrikkeTur

Lisell ønske seg nye læsta før avgang til USA, så da var det bare å sette i gang. Russelæsta i Karisma bei akkurat passe stor og passe tykke til en kald vinterdag. Og jammen fikk de være med på helgens hyttetur.

Sofakos på jentan mens de venta på servering. Det ble grilling i grillhuset begge kveldene. Lørdag var det tidlig på veien for å komme til målet som var Arvidsjaur. Dær ble det skikkelig Harryhandel. På dollar store flagret det noen "lapper" ut av Lommeboka ;) På hjemveien var vi innom en LOPPIS med maaaaasse rart. Noen skatter fikk være med hjem også;)

Etter en lang Lørdag var det godt å sove lenge på Søndag og våkne til et nydelig vær. Det ble full avslapping ute på platten, og jammen fikk vi ikke besøk av en liten tass også ;) En liten nyskjerrigper som stoppa på sin veg;) På hjemturen ble det stopp innom Saltdal og Lystøyperiet. Masse flott dær og litt ble med hjem denne gangen også;)  Gjennom helga har strikketøyet fått være med overallt, og det strikkes på Pomatomus i rød Fabel... og for å si det sjøl; De bi fin;)  Takk til gode venner for fin helg ;)

3 kommentarer:

 1. Deilig russesokker du har strikket.
  Har mønsteret selv men enda ikke prøvd meg på det.
  Det er jo flott gave.

  SvarSlett
 2. Du må nok strikke flere par til henne og sende over etterhvert, hun trenger mange par til en vinter :) Det er nok koselig å få pakke hjemmefra også, så her er det bare å strikke i vei....

  SvarSlett
 3. Herlige russelesta, og det kommer vel flere par fra deg? :-) Jeg har ennå ikke strikket russeleste, så jeg har ikke fått prøvd å strikke den typen hæl ennå... (sikkert derfor jeg ikke har turt ennå) :-P
  Kos deg videre i sommer! Snart er det vel tid for nye strikkemøter:-)

  SvarSlett