søndag 23. januar 2011

Safransax gjør mer enn bare å strikke

Eg må beklag at  blogginlegget  ikke lenger er som det var i går. Skulle bare rette på noe,men det gikk skeis.....   Tilbake til fakata;  Eg har som sakt kjøpt meg truga og de e kjæmpe bra å ha  på enkelte tura. På nederste bilde ser dokker utsikta fra  høyeste punkt eg har vært på truga.  For de lokalkjente så  e da ikke så langt unna toppen på Sør Hesten. Eg har høydeskrekk så lenger kom ikke eg.... Men for en utsikt....oaooooo                                                            Ellers så har jeg flere prosjekter på gang; sokka, selbuvotta, skjørt og sjal. Sjalet er mitt andre forsøk på å starte med 11 sjal i 2011.    Bilder kommer etterhvert.  VI SNAKKES ;)

7 kommentarer:

 1. Så artig. E har lenge hatt løst på truga, da kan du jo ta dg opp på plassa som har blitt for tung uten dem på føttene. Når du har prøvd dem så må du blogg om turen og ta mæ dg fotoapparatet og ta masse bilda fra turen;)

  SvarSlett
 2. Veldig flott blogg du har! Har sett gjennom noen av innleggene, og jeg må si at du er flink til å strikke!

  Kommer innom deg senere også :)

  SvarSlett
 3. Førr ei utsikt, ja e kjenn me igjen der, og førr noen leggmuskla du må ha, heilt opp dit, på truga? Du verden!!

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Ang de hjertesokkene mine: mønsteret var i Familien i november el desember 2010, på et mønsterark. Jeg brukte det mønsteret og gjorde om til sokker istedet.

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅ får jo hjemlengsel her!! De bildan i bloggen min va faktisk ikke så ille i pris... ihvertfall ikke de trykkan t Carambatack Design... 170kr for en signert kopi :) i A4 str...

  SvarSlett
 6. Gud, før ei spreka du e:-) Bi reint tung i alle muskla bærre av å sjå bilde av trugan.
  No har e fått Lucca Fino i hus, og da va kjempemykt. Men si meg; nupper din Still Light? Var noen på boden som nevnte at det garnet nuppet...
  Ta en tur innom Meisebo og kikk på den lekre fargen jeg har kjøpt:-)
  Klæm!

  SvarSlett
 7. Hei så fint sjal. Nydelig farge.
  Fint å se utsikten i vinterprakt for en sørfra som bare har sett i nydelig sommervær. Har noen gode minner fra toppen av Spilderhesten en juli natt for noen år siden. Nydelig landskap.

  SvarSlett