lørdag 21. august 2010

Meløy sykkelklubb

Mange liker å sykle og mange er kjempeflinke til det. I kommunen vår er Meløy sykkelklubb helt fersk, men vi har syklister som har holdt på lenge. Noen har syklet Birken en del å r på rad og ellers en del sykkelritt rundt i landet vårt.
Selv sykler jeg for å bli i bedre form og fordi jeg synes det er artig. Sist helg var jeg så heldig å få være med til Trøndelag, og 2 av damene jeg reiste med syklet Snåsa rundt. Det er ca 12 mil og veeeeeeeldig langt tenker jeg. Men gjett om de var flinke!!!!!!! KJEMPEFLINKE var de og vi er så stolte av dem. Selv tok jeg en trim runde på 3 mil og må inrømme at jeg var fornøyd med det.
Bilder er det dårlig med, men linker til Hjemmesiden til de som arrangerte og dær kan dere lese mere og se bilder fra Snåsa rundt. Et flott arrangement på en flott plass;)
Snåsavannet Rundt
Jeg har strikket, men ikke bilder enda. Det er folklore som strikkes på for tiden.
Vi sees;D

søndag 8. august 2010

Jeg har sett på Muskeldunder




Jeg har vært å sett på Muskeldunder, som då e et sykkelritt for spesielt interesserte og spræke syklista. Fra infosia deres har eg kopiert følgende:

Sykkelrittet starta på Fykan, mellom Svartis- og Fykantunnellen. Løypa går innover langs Fykanvannet og opp gjennom tunnell 1 (her anbefales det lykt på sykkelen) Videre opp til krysset, innover langs holmdalen og opp grusveien. Målgang e midt på demninga. Løypa er 9,3 km lang, 530 høydemeter i forskjell på start og målgang.

Eg må få sei at da står respekt av deltagelse på dette løpet. Da e bratt!!!!! og i tunellen er det totalt mørke, rett å slett bekksvart.
Bjørns`n som e kjæresten t min bestis fant ut at han sku meld seg på 3 tima før rittet, uten spesiell trening på forhånd. Han gjor en kjempe innsats og vi e sååååååå stolt av han;) Brukt 40,42 min.
Vi har spreke damer i Meløy også og Den beste av dem kom inn som nr 2;) av damene. 38 min. De e så utrulig spreke alle sammen.
Dere ser hvor bratt det er? Fytti katta sier nå jeg........
Og vi som ikke er spreke nok vi gjør som i Tour d`France... Vi tegner på veien;)
Barnslig???? Ikke i det hele tatt:D
Jeg må også vise dere litt av utsikten vi hadde i målområdet, som var oppå Holmvassdemninga;)
Jeg må også nevne at i dag har vi hatt et nydelig vær og jeg har vært å sykla, men på landevegen sånn ca 4 mil t/r flott tur og hyggelig følgesvenn. ( bestisn)

tirsdag 3. august 2010

USA



Da har vi vært å sagt hade til Malse som drar til usa som utvekslings student dette skole året.
Tror det blir en opplevelse for livet for henne.
som avskjedsgave fikk hun litt money og en ny sminkemappe som jeg har sydd pluss en liten pengepung som jeg har hekla. I forfjupselsen glemte jeg jo å ta bilde av greierne, men sminkemappa er tro kopi av en jeg har sydd før og som Malse likteveldig godt.Hær er bilde av den første.
Vi ønsker ihverfall Malse god tur over "dammen" og håper hun vil trives med sin nye vertsfamilie.( Malse til venstre og Sella/sangfuglen til høyre)

Gode tanka fra oss" fostersan" og "Sella"

mandag 2. august 2010

Nordlands Bunad
















Min mor har brodert en nordlands bunad og ønsker å selge den.
Som dere ser er den fredig brodert men ikke montert , og selges som dere ser den.
Prisen er kr 7000,- Kontant betaling. Skal den sendes blir det pr postoppkrav.
Ta kontakt med meg på mail adr bentelp@gmail.com hvis iteressert.

søndag 1. august 2010

Feriestrikk






























Hær er årets ferie strikk. litt kluter som foresten er heklet, en veldig liten baby kjole, et par sokker (mønster fra Knitty) Votter og pannebånd fra Drops og så ser dere hvor langt jeg er kommet på Brainless sokkene mine som jeg strikker i wollmeise.
Har et par kluter som er nesten ferdig heklet og sef en del andre ufoer. Må jo ha flere prosjekter på samme tid. Mulig det er tvangsideer i mitt hode, men sånn har nå jeg det.
Kjenner at det snart er på tide med et nytt sjal, men prøver å drøye det lengst mulig....
Fikk to flotte rosa meiser i posten mens vi hadde ferie og hodet jobber med planer for disse to..