tirsdag 12. mai 2009

Eg tænk litt....

No har da seg sånn at eg ha bestandig gjort litt håndarbeide, men i Mai 2008 slutta e å røyk, og no e håndarbeide bidd "røyken" min.
I håndveska mi e da no ikke lenger røykpakke, men diverse strikke og hekle prosjekter.
Eg har jo då håndveska me meg over alt og da e jo kjempegreit når man sett å venta på tur hos frisørn og på venterommet t legen.
Og tenk at eg får så mange komentara på at eg har strekkinga mæ meg og då spesielt fra gammelt folk. Næh... har du strekking mæ deg????? EEEEHHH jaaaa da har eg, og nei ,da e ikke en barnekjole eg strekka. ....Nei eg tenkt no te meg sjøl........ ja eg regna med at eg ska strekk den ferdig...... ja eg har igrunn tenkt å bruk den.....
Hallo ka skjer rundt meg ??? ser eg ut som en alien fra mars???? No lura eg på om da e unormalt å gjør håndarbeide offentlig? Ka dokker mein?

3 kommentarer:

 1. Å, neida, ikkje unormalt, men vi e vel ikkje i fleirtall heller... :-D E har også strikkinga i veska overalt, på fotballkamper, på legekontor, på fly og flyplasser... you name it:-)
  Bærre fortsett du, og kos d med hobbyen din!

  SvarSlett
 2. du er da ikke en alian :) du er søt med strikkinga! :)

  SvarSlett
 3. Jeg strikker overalt, til og med når jeg følger minstemann på kino! Får sjelden kommentarer, men jeg ser jo at spesielt eldre damer sitter og kikker :)

  SvarSlett