søndag 14. november 2010

Marihøner , ellefanter og marius

Jeg har vært så heldig å få flere bestillinger på sminkemapper og her ser dere resultatet.  Marihøner og pellefanter i skjønn forening;) så får vi håpe at motakerne blir fornøyde.

Jeg fikk sånn lysst til å strikke marius , så det var bare å kaste seg ut i det. Valget ble en marius med rundfelling og hær ser dere fargene jeg valgte. I stedenfor rødt som farge nr 3 har jeg valgt grønn. Den er strikket i pt 5 . Når den er ferdig skal den legges for salg på Krambua. Forhåpentligvis rekker jeg det og litt til før jeg reiser til varmere strøk om halvannen uke. Men det ser ut for at ettermidagene frem til da er rimelig hektiske så vi får se hva jeg greier til da.  I tilleg må det jo planlegges og klargjøres hva jeg skal ha som strikke kos mens jeg ferierer.

4 kommentarer:

 1. Artige mønster på de sminkemappene :) Og kjempefin marius. Gøy å se den i litt andre farger også! Og når jeg først er i gang her så må jeg beundre litt jakken i forrige innlegg også...den var kjempefin :)

  SvarSlett
 2. Fine mapper altså! Og gratulerer med ny topp på bloggen, ja jeg kjenner det landskapet veldig godt :) Artig å se! Lykke til med fortsettelsen av Marius.

  SvarSlett
 3. Marihøner er bare såååå søtt!

  SvarSlett
 4. Bare jeg som er innom en gang til og titter på fjellene mine.

  SvarSlett