lørdag 1. september 2012

Hva skjera?

da er min nye Marius genser ferdig, ble myk og deilig;)  Strikket i Merino Extra fine fra Drops på pinne 3,5     Det er helt klart at når du strikker med rette fasthet, så holder dette garnet seg kjempefint ;)  Som dere ser så har pus ( Dotty) sneket seg med på bildet;)


Det er ingen tvil om at vi har variert vær her i nord for tiden... på dette kveldsbildet er det sol, regn, lavt skydekke og jeg vet ikke hva ..........værguden har ikke vært på vår side i år..

Så var det den berømte Dorthe feberen.... Jeg har strikket en mini Dorthe som er lagt som modell på Krambua. Den strikkes jo i maaaaaaange forskjellige garnvarianter.  Det er vel egentlig bare å prøve seg frem;) Så lykke til alle dere andre som kaster dere på bølgen;)  Personlig så strikker jeg en variant i Symphony fra Drops.  Et ønske fra den yngste i huset, og da skal det være kløfritt!!!!!!!

Denne kjolen har jeg strikket til husets yngste. Er egentlig et PT design mønster, men jeg har strikket i Safran fra Drops. Og det er mange som har beundret den;)  Nå gjenstår det å finne noe som kan brukes under......  Har ingen" ferdigaction" bilder av kjolen så der får nøye dere med dette "liksomferdigbildet"

Så var det ei dame på stedet her som snakket om ridevott.... ja her ser dere den jeg har strikket i Nepal på pinne 5 ,5 og tova i vaskemaskin. Jeg prøvde trikset med å tove i tørketrommelen, men etter 1 time gav jeg opp....så det blir jeg vell ikke å prøve flere ganger.  Ha ei fantastisk helg alle mine venner dær ute;)   Vi snakkes 0",)

4 kommentarer:

 1. Nydelig Marius i hvitt og lilla! Dorthegenseren er vel noe de fleste av oss må produsere nå i høst, den lille ble fin i lilla... Ellers så ser jeg du har mye på gang :)
  Jeg synes det er stas å ha fått med bilder i Mariusboka, men kanskje det er artigere at det er to jenter fra kommunen her som er avbildet. Jeg har ikke fått boka mi enda, bare fått tilsendt oppslaget der mine bilder er med. Kanskje flere Meløyfolk er med i boka?

  SvarSlett
 2. Flott Marius, og den er garantert kløfri i det garnet:) Og kjole! Den er jo bare sååå fine. Gleder meg til actionbilder etterhvert.
  Kos deg i høsten - flott tid for strikking, i alle fall:)

  SvarSlett
 3. Lekker kjole og flott Marius. Skal si du har svingt strikkepinnene i det siste. Ha en fortsatt fin sensommer!

  SvarSlett
 4. Hei :-)
  Har du bilde av hele mariusgenseren din? Har vurdert å strikke samme fargekombinasjon til guddatteren min, men skulle gjærne sett hele? :-)

  Nydelig kjole du har strikket forresten:-)

  SvarSlett