lørdag 29. oktober 2011

Plutselig var det høsten....

Sangfuglen dro til USA som utvekslings student i høst, og da var det plutselig bare oss gamlingan igjenn hjemme. Heldigvis trives hun og det er godt for et mammahjerte å se at hun har det bra.  En opplevelse for livet som hadde vært bra for mange å ha med seg videre i livet;)  
Det strikkes fortsatt selv om bloggen har hatt pause ei stund. Masse er desverre ikke tatt bilde av , men disse pulsvarmerne har jeg nettop strikket. Mønster fra et Dale hefte strikket i Drops Alpaca på pinne nr 2,5.  Egentlig skulle det være finger hansker, men jeg hadde lyst å strikke pulsvanter. Ble veldig fornøyd med resultatet.

På en blogg jeg besøker fast, kom jeg over dette sjalet i sommer. Jeg har strikket det i Drops Merino extra fine på pinne nr 5,5. Ble faktisk veldig bra etter blokking. Tror nokk det blir flere slike ;)
Denne lua blei til underveis, så man kan trygt si at det er eget design. Heklet i Alpaca fra Drops.
Denne lua fant jeg i et engelsk strikkeblad  og falt litt for måten den var laget på. Strikket i Lima fra Drops.
Herre lue fra siste Drops kolleksjon . Strikket i Karisma på pinne nr 3,5  
Jeg har strikket Hello Kitty luer tidligere og det er blitt flere etterhvert. Jeg har brukt forskjellige typer garn og denne er strikket i babyull.
Pinneguri har laget mønster på Latvian garden og her ser dere min versjon som snart er ferdigstrikket. Jeg er så spendt på det ferdige resultatet. Jeg har valgt å strikke det i Fabel fra Drops på pinne nr 3.  Teppet strikkes rundt og skal klippes opp og fores på baksiden. Spennende ;o)
Jeg har  testet lydbøkenes verden og er veldig fornøyd;)   Synd at det er ganske dyrt å kjøpe. Disse 2 betalte jeg over 700,- kr for.   Må nok ta meg en tut på biblioteket etterhver. Men det er så koselig å sitt med strikketøyet og lytte til en behagelig stemme som forteller historier i øret ditt ;o)  Anbefales for dem som ikke har prøvd før!.
Denne Dåpskjolen med lue har min mor strikket.   Den er helforet i hvit bommull og sløyfene kan enkelt byttes hvis det ønskes en annen farge.  Hun ønsker å selge,  så er du interessert kan du ta kontakt. enten hær på bloggen eller send meg en mail ; bentelp@gmail.com   Prisen er kr 3.000,-

2 kommentarer:

 1. Koselig med blogginnlegg igjen:-) Du har vært savnet på bloggfronten.
  Først: så på lua di på Krambua i dag, og jeg synes den var kjempefin. Denne burde du skrive ned mønsteret til!
  For en tålmodighet din mor har; noe sånt har jeg aldri hatt mot til. Hverken nå eller aldri! Håper hun får solgt den, synes ikke prisen er avskrekkende. Veldig mye jobb!
  Godt å høre at sangfuglen har det fint - må si jeg savner jenta mi som er i usa... :-) Men veldig godt at de har det bra!
  Snakkes!
  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Mye nytt og fint fra deg. Koselig med et blogginnlegg igjen :) Teppet du strikker ser så morsomt ut, har hatt lyst til å lage et slikt, men har alltid ting som går foran...

  SvarSlett