onsdag 17. november 2010

FERDIG MED MARIUS

Da va mariusen ferdig , men jeg glemte å ta bilde med vamera, så dette er tatt med mobilen. Den grønne fargen kommer ikke til sin rett hær, men kanskje dere kan foresyille dere hvor fin den grønne er????

Hær tester jeg motorikken til mine besøkende. hodet må justeres i en gitt vinkel for jeg glemte å snu bildet før jeg lastet det opp.  Genseren er strikket i PT5 og er ca 6 år.

Når jeg har anledning til det, prøver jeg å få meg en tur ut for å få etterlengtet lys på denne årstiden Har igjen brukt mpbilen så bildekvaliteten er ikke særlig bra. Men hær er fjellene som jeg har utsikt til både fra stua og turene mine.

Litt torllsk stemning;)  Til Amalie som sitter i missouri USA   Her ser du korsn vi har da for tiden)5 kommentarer:

 1. Det ble en nydelig Marius nemlig. Bra å bruke litt andre farger enn de vanlige, det gjorde jeg på den jeg strikket ferdig i forrige måned. Ser at grønnfargen er nydelig :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint med Marius med grønt! Fikk nesten litt lyst på en marius, hehe

  SvarSlett
 3. rett å slett en nydelig fargekombinasjon!!! Og det så deilig ut å gå tur i snø!! Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 4. Mariusen ble kjempelekker, og flott grønn farge. Så den godt med mobilbilde:-) Snerten fargekombinasjon, synes jeg:-)
  Takk for i går, kjempekos med pinnetreff sammen med deg og de andre:-)

  SvarSlett
 5. Mariussen ble rålekker, dette var en flott fargekombinasjon.
  Ja, eg like godt utsikten din :)
  Har faktiskt hatt ein tur opp dit du har tatt bilde, det var mindre trær der då, så me akte møje av veien tebage..... Det var då H ville vise meg heile Meløy..... hærlig :) ha ha ha
  Nytings, ha ein flotte helg som komme og god tur :)

  SvarSlett