fredag 28. september 2012

Jammen på tide!!!!!

Jadda, jadda.... Dorthe...igjen... eg har strikka en til Frøkna og hun vil ha den totalt kløfri og da ble den strikka i Symphony ra Drops, som faktisk har en "Dorthe"genser mønster liggende og jaggu har de en jakke som er nesten helt lik den nye Dorthe epidemijakka....;)

Pulsvanter strikket til Frøkna og foreløpig er de modeller på Krambua. Mønster fra Drops og strikket i Karisma. Dog lit modifisert, for jeg har strikket den litt kortere en mønstra sier.

Så ble det votter med bladmønster. Strikket i Classisk alpaca fra Drops og håndtova pittelitt;) Mønster fant jeg på Ravelry.

Nok et par votter strikket i Daletta og mønster er sør samisk.

Måtte bare ta med et bilde av Kjolen til frøkna, da detter det nermeste jeg kommer actionbilder....

Det er kladt sa frøna og bestillte nye sokka. De sku vær lav og i litt tykt garn Da ble det Tone M sine haskumsokker strikket i Perfect. Og selfølgelig modifisert , slik at det ble ankelsokker.  Å sånn går no dagan... her strikkes og strikkes..... I tilleg planlegges det oppussing av kjøkken, så her skjer det ting.....      
                                                                          Vi snakkes :)

lørdag 1. september 2012

Hva skjera?

da er min nye Marius genser ferdig, ble myk og deilig;)  Strikket i Merino Extra fine fra Drops på pinne 3,5     Det er helt klart at når du strikker med rette fasthet, så holder dette garnet seg kjempefint ;)  Som dere ser så har pus ( Dotty) sneket seg med på bildet;)


Det er ingen tvil om at vi har variert vær her i nord for tiden... på dette kveldsbildet er det sol, regn, lavt skydekke og jeg vet ikke hva ..........værguden har ikke vært på vår side i år..

Så var det den berømte Dorthe feberen.... Jeg har strikket en mini Dorthe som er lagt som modell på Krambua. Den strikkes jo i maaaaaaange forskjellige garnvarianter.  Det er vel egentlig bare å prøve seg frem;) Så lykke til alle dere andre som kaster dere på bølgen;)  Personlig så strikker jeg en variant i Symphony fra Drops.  Et ønske fra den yngste i huset, og da skal det være kløfritt!!!!!!!

Denne kjolen har jeg strikket til husets yngste. Er egentlig et PT design mønster, men jeg har strikket i Safran fra Drops. Og det er mange som har beundret den;)  Nå gjenstår det å finne noe som kan brukes under......  Har ingen" ferdigaction" bilder av kjolen så der får nøye dere med dette "liksomferdigbildet"

Så var det ei dame på stedet her som snakket om ridevott.... ja her ser dere den jeg har strikket i Nepal på pinne 5 ,5 og tova i vaskemaskin. Jeg prøvde trikset med å tove i tørketrommelen, men etter 1 time gav jeg opp....så det blir jeg vell ikke å prøve flere ganger.  Ha ei fantastisk helg alle mine venner dær ute;)   Vi snakkes 0",)