onsdag 6. juni 2012

Mai-vinter, strikking, sykling,planlegging osv.osv...

Ankelsokka strikka i Fabel på pinne 2,5   Eg e sååå glad i ankelsokka, så no strekka eg opp litt til eget bruk;)   Mønstra på disse har eg henta i  boka Favorite socks , men juksa da t på mitt eget vis ,)

Fra Rasmilla`S :  garn og mønster på sjalet Tina`S tørklæde.  Ble et søtt lite sjal med fin blondekant rundt. Er ferdig , men det kommer bilde når jeg har fått somla meg til å feste tråder og blokket det ;)


 . Dette er  min ankel Kai-Mei strikka i fabel på pinne 2,5På pinnene har jeg enda et par ankelsokka til meg selv og en liten ugle genser.

              

 Inni hodet jobbes det med allt som skal skje de neste dagene.  Jeg og min bedre halvdel skal sykle Midnarttsolrittet sammen med to venner, så her skal det vaskes sykkel og pakkes sykkel klær med mere. Men det er meldt godt vær så Ønsk meg lykke til,)     Så er vi veeeeeldig spendt på hva som skjer med vekterstreiken... vi skal reise til Usa og håper vi skal slippe å kjøre bil herfra til Gardemoen.. det vil vel ta sånn sirka 15-20 timer.......    Som dere skjønner så er det mye som skal gjøres og logistikk er ikke helt min sterke side.. så...Forhåpentligvis glemmes ikke noe hjemme ;)   Vi snakkes etter ferien ;)