fredag 22. juli 2011

Siste par ut.....Pomatomus

Strikket i rød Fabel på pinne 2,5

Og for noen heldige småtasser de er........som skal få reise sammen med Sangfuglen til USA om kun kort tid.    Vi snakkes :)

tirsdag 19. juli 2011

Ikke Amerika pakke, men...

Pakke fra Lunderseter... min gode veninne Kristin, som bor dær sør, har vært på martna og hva fant hun dær???? Jepp du ser riktig et heklet sykkelsetetrekk ;)) Så fine farger og jeg ler litt for megselv, for hva jaget gjennom mitt hode da jeg pakket opp? første sekundet gikk med til å finne ut at det IKKE var noe jeg skull kle på min kjære. Neste sekund gikk til å finne ut at det skulle selvfølgelig på sykkelsetet;) Så da var det bare å kaste fra seg dagens varekjøp å ut med sykkelen ,på med sykkelsetetrekket og frem med mobilen for fotoseanse ;) Og hær ser dere hvor lekkert det er ;) søte blomster bak og flott stripemønster. BÆRRE LÆKKERT ;) TUUUSEN TAKK til min gode veninne ;) Ha en fortsatt strålende sommer alle dere dær ute i sommerNorge ;)

mandag 18. juli 2011

HytteHarryStrikkeTur

Lisell ønske seg nye læsta før avgang til USA, så da var det bare å sette i gang. Russelæsta i Karisma bei akkurat passe stor og passe tykke til en kald vinterdag. Og jammen fikk de være med på helgens hyttetur.

Sofakos på jentan mens de venta på servering. Det ble grilling i grillhuset begge kveldene. Lørdag var det tidlig på veien for å komme til målet som var Arvidsjaur. Dær ble det skikkelig Harryhandel. På dollar store flagret det noen "lapper" ut av Lommeboka ;) På hjemveien var vi innom en LOPPIS med maaaaasse rart. Noen skatter fikk være med hjem også;)

Etter en lang Lørdag var det godt å sove lenge på Søndag og våkne til et nydelig vær. Det ble full avslapping ute på platten, og jammen fikk vi ikke besøk av en liten tass også ;) En liten nyskjerrigper som stoppa på sin veg;) På hjemturen ble det stopp innom Saltdal og Lystøyperiet. Masse flott dær og litt ble med hjem denne gangen også;)  Gjennom helga har strikketøyet fått være med overallt, og det strikkes på Pomatomus i rød Fabel... og for å si det sjøl; De bi fin;)  Takk til gode venner for fin helg ;)

søndag 10. juli 2011

Vi har kjøpt oss telt og faren er stor for at det blir en liten campingferie i nermeste fremtid ;) Telt ferie var jo det vanlige da jeg var lita, men det er jo lenge siden det ;)

Jeg strikker fremdeles, men ikke så mye som jeg skulle ønske. Det er jo sommer og mange andre aktiviteter tar opp tiden  som kunne blitt brukt til strikking. Det blir ingen bilder av det jeg strikkr for jeg holder på med noen hemmelige greier;) Den som venter får se ;)

Om kun kort tid reiser denne jenta til USA i et skoleår. Det blir rart når hun drar, men vi får fokusere på at det blir en kjempeopplevelse for henne;) Vi gammlingan får bærre " stå han av" som vi sei her oppe i nord.... Vi gleda oss stort på hennes vegne og slår oss til ro med at det ser ut for at hun har fått en kjempeflott vertsfamilie;)