lørdag 29. januar 2011

11 sjal i 2011 nr 1 Holden shawlette

Holden shawlette er mitt første bidrag til 11 sjal i 2011. Var grei strikk og jeg synes det ble enkelt og pent. Fargen er jo bare helt nyyyyyyydelig . 
Strikket i meisegarn i fargen Dornroschen på pinne nr 3.5    Så lar jeg bildene tale for seg. Ha en fortsatt fin helg;)                                                                                                                                                        Vi snakkes
 


søndag 23. januar 2011

Safransax gjør mer enn bare å strikke

Eg må beklag at  blogginlegget  ikke lenger er som det var i går. Skulle bare rette på noe,men det gikk skeis.....   Tilbake til fakata;  Eg har som sakt kjøpt meg truga og de e kjæmpe bra å ha  på enkelte tura. På nederste bilde ser dokker utsikta fra  høyeste punkt eg har vært på truga.  For de lokalkjente så  e da ikke så langt unna toppen på Sør Hesten. Eg har høydeskrekk så lenger kom ikke eg.... Men for en utsikt....oaooooo                                                            Ellers så har jeg flere prosjekter på gang; sokka, selbuvotta, skjørt og sjal. Sjalet er mitt andre forsøk på å starte med 11 sjal i 2011.    Bilder kommer etterhvert.  VI SNAKKES ;)

fredag 21. januar 2011

Svigerinne votta

Svigerinna mi hadde bursdag i romjula og i forsinket bursdagsgave har hun fått en stk julekule, lommetøfler og disse vottene.  Julekula måtte jeg lage til henne, for jeg fikk arne& crlos boka fra dem til jul.  Lommetøfler strikket i raggi fra jarbo lagde jeg for hun må bestandig ha noe på beina;) Og så til slutt har jeg etter hennes ønske strikket votter.  De er lagd i dobbel tråd med tynn alpakka fra DSA. Pakken er avsendt og nå gjenstår det å høre hvordan det passet;)


tirsdag 18. januar 2011

Safransax har lagd seg puls vanter etter sitt eget hode

Pulsvanter etter eget mønster;) strikket i Sterk fra DSA Pinne nr 3.  37 gram veier de. Så for de som lurer vil jeg si ; Sterk kan brukes til mere enn sokker;) Vanskelig å få bilde av rett farge, men den til høyre på bildet er vel mest rett.

søndag 16. januar 2011

Ankel sokker til meg selv

Jeg har kreert et par ankelsokker til meg selv. Helt enkle og greie, men ahhhh så deilige å ha på. Strikket i Sterk fra DSA på pinne 3,5  Kan bare anbefale dette garnet til alle. Jeg har prøvd det før , men da laget jeg luer av det.

torsdag 13. januar 2011

Safransax reading mitts

Susies reading mitts eller som overskrifta sier; safransax reading mitts,Strikket i Sterk fra DSA.  Mere info på Ravelry

Måtte bare ta flere skryte bilder;)  Disse kan anbefales på det sterkeste, enkel og grei strikk.

mandag 10. januar 2011

Ringwood

Hær om dagen så jeg non som hadde strikket disse. Det ble for fristende og jeg bare måtte strikk, jeg og. Mine er strikket i saga fra Jarbo garn, pinne 4 str M. De blei ganske flotte og det som gjenstår er å finne fine knapper å sy på. Det skal jeg gjøre så snart jeg kommer meg på Krambua. Regner med at de legges ut for salg dær.  Vi snakkes;)

lørdag 8. januar 2011

Ny lue til safransax

Lauren Hat heter denne egentlig, men mønstra var så som så og dermed plokka jeg til meg litt og strikka etter bildet. Den ble utrolig nok veldig lik orginalen;)http://www.ravelry.com/patterns/library/lauren-hat-2  Lua har jeg strikket i nepal fra Drops på  Knit Pro pinne 5,5

Jeg har til og med sydd  inn fleece for inni lua, sånn at den er litt tettere og varmere når jeg går mine småturer ute i naturen;) Vi har hatt det ganske kaldt i vinter så det er viktig med varmt tøy. Må kanskje prøve å få tatt action bilder sånn etterhvert, både av lua og den vakre naturen vi har hær;)  Til mine lesere sier jeg Ha en fortsatt god helg og legg gjerne spor etter dere, det er så hyggelig;)

torsdag 6. januar 2011

Jeg har fått teller i dag 5.januar 2011

I dag har P hjulper mamma med å ordne teller og flagg på bloggen. Så fra dags dato telles alle, gjett om jeg er spendt på om det er mange fjes innom hær;)          Ellers så kan jeg jo slenge med et bilde av ei lue jeg mekka sammen mens influensaen herjet hos meg;)   Garnet er kjøpt i Dublin, tykt garn på tykke pinner og strikket etter innfallsmetoden:) Dårlige bilder for tiden, skyldes nok mørketia.       Så vil jeg takke alle som er innom bloggen min, og spesielt de som legger igjen spor etter seg;) TUSEN TAKK FOR HYGGELIG BESØK;D  Jeg skal prøve å komme på gjennvisitt, sånn etterhvert:D

tirsdag 4. januar 2011

Still light

Da var jeg endelig ferdig med min Still light. Det har jammen tatt sin tid, men jeg er rimelig fornøyd ja ;) Den ble litt vid i halsen, så jeg plukket opp masker rundt kanten og strikket en ny utenpå den gamle, hvor jeg fellte slik at den ble mere passe rund halsen.

Garn : Lucca Fino Marineblå farge og pinne nr 3,5

søndag 2. januar 2011

Det nye året 2011

Godt Nytt År ønskes til alle som er innom ;)  Sangfuglen laget Nyttårs dessert og hær ser dere hvor flink hun er;)   Og, ja.... kaka va kjempegod;D

I 2011 har jeg meldt meg på 11 sjal i 2011 noe jeg håper å gjennomføre. Startet rett etter rakettoppskytingen og her ser dere begynnelsen på Rose strikket i meose garn i en farge som har samme navn som en av rosene i hagen min; Dornröschen.

Jeg fikk ny mobil i julegave og den trengte et etui, så jeg hekla dette.
I skrivende stund er diss vottene ferdigpjona og trådene er festet. Mangler bare litt toving og børsting.  Svart fritidsgarn og heklekrok nr 7.  Ha en fantastisk start på det nye året;) Og måtte det bringe masse kreativ energi til alle dær ute;)