torsdag 30. desember 2010

Jul. Romjul og snart Nytt År

Julekuler, jah.... her ser dere en variant. Jeg har strikket 2 kuler til som havnet i julepakker, men hodet har ikke fungert optimalt. Derfor ingen bilder av dem. Jeg heklet hempe og pyntet med silkebånd. Denne kula skal til en som har hatt bursdag i romjula.

Her er litt av husets julepynt. De små nissene har min mor malt for en del år siden, da hun var ivrig på porselensmaling.

Her ser dere noen av min nisseproduksjon, Sleden har min far laget så nissene skulle få ake i jula ;)

Så har vi et bestillings prosjekt. Jeg har etter mine erindringer strikket 15 sjal i år og det syns jeg er så morsomt, men så ønsket sangfuglen seg en hals. Den skulle være akkurat sånn..... i mykt garn  og laaaaaan og, og ,og , det er der kjedeligste jeg har gjort.  En hespe meisegarn og kid silk sammen, her ser dere  snart ferdig ... puh...... har bare litt meis igjen og da er leken over for min del ;)  Så vil jeg si fortsatt god jul og et fortreffelig Godt Nytt År til alle kjente og ukjente dær ute;D

mandag 20. desember 2010

Snart jul

Ja julen nermer seg med stormskritt enten vi er forberedt eller ikke. I vårt tilfelle har min bedre halvdel tatt over hele showet.  Mor i huset er satt ut av spill, med feber, hals, bihule,øre vondt i tillegg hoste og øyekatarr. Føler meg litt angrepet fra alle kanter. Men satser på at det snur seg etter over en uke i horisontalen... Håndarbeide er det så som så med.... har bare strikket noen få masker, så nå har jeg et snev av strikke abstinens.   Satser på å være frisk og oppegående i jula;)  Og ønsker alle kjente ei forrykende god jul med masse julehygge;) Som erstatning for at jeg ikke har noe nytt å vise frem , har jeg lagt ut et bilde fra julen i fjord;)

torsdag 9. desember 2010

Ferie strikking

I ferien har jeg strikket litt og valget fallt på Knotty glowes. Srikket i meisegarn ble de myke og gode;) 2 par ble det og det er mulig at det blir strikket flere etter hvert for det er en vakker oppskrift;)