søndag 25. april 2010

Dagens siste prosjekt.


Denne blei jeg kjempe godt fornøyd med.
Ei lita mappe, fin til småtteri som sminke eller sy- saker eller annet småtterier.
Vurderer å selge den på Krambua ;)

Svigermors ønske


Svigermor så at jeg sydde og kom med ønske om ei ny lita toalettmappe og slik blei den.

syåsyåsyåsy

Ja som dokker ser så har eg fått et snev av sydilla. 3 sarapunger,og ei lita mappe som sangfuglen ønska set tel penal. Den ene sara pungen er allerede bortbestillt, mens resten legger jeg til salgs på Krambua.


onsdag 21. april 2010

Sjal nr 9


North Roe strikket i alpakka

Hær kommer det mere ;)


I går ettermidag bestemte jeg meg for å sy litt igjenn, og valget falt på Sara pungen. Hær ser dere mine to eksemplarer.

tirsdag 20. april 2010

innlegg nr 2 som skulle vært etter nr 1





Men som ikke kommer i den rekkefølgen jeg vil for jeg kan ikke bedre.....puh....
Uansett hær e greier eg e færdig mæ

Jula varer helt til påske...








Og hos meg tror jeg nesten at Påska varer helt til... tja olsok... Jeg har ikke oppdatert på kjempelenge. Det har vært en hektisk tid, med mange ting som har skjedd. Førs var det Påske og vi feira til fjells i et ganske nydelig vær. Mye håndarbeide ble ferdigstillt og noe soling i solveggen. Etterpå har igrunn dagan bare forsvunnet for meg. Jeg sliter med soving og for lite energi på vinterstid og det gjør at formen ikke er på topp pr tiden, noe jeg tydeligvis skal slite med for ever. Men jeg prøver fortvilt å rette på det. Gode nyheter er at jeg har startet mitt eget foretak, slik at jeg med god samvittighet kan selge noe av det jeg produserer. Strikking er jo blitt en slags terapi for meg, når jeg sitter der og kjenner på at jeg ikke har energi til å gjøre allt jeg har lyst til. Prøver å legge ut noe av det som er ferdig så dere får se;