onsdag 21. oktober 2009

Nokså snart..


Skal jeg og ei god veninne reise til syden ei uke. Nærmere bestemt Gran Canaria. Det skal bli MEGADEILIG!!!!!!
Tenk ei uke i sol og varme...mmmmmm....
Må slvfølgelig ha med meg masse strikking. Har et par sjal jeg har lyst å strikke og så har jeg begynt på pt kjolen min. i mørk lilla farge...
Det er jo heller ikke å stikke under en stol at jeg har div prosjekt på pinnene allerede, men det får vi ta senere.
see you later:)

tirsdag 20. oktober 2009

Hei




Jah, så va vi no her igjænn;)
Har selfølgelig strikka litt siden sist, men har ikke mye å blogge. Tror kanskje jeg har for mange jærn i ilden, for nesten ingenting bli færdig. B
egynner å lure på om jeg har glemt å ta bilder...eller.... hm....
Sist helg var vi i 30 års dag til et vennepar. Vi hadde planene kjlare ang gave, og det ble flere ting til en friluftsinteressert og fotball gal 30 åring. Lagde mange pakker og i den siste lå noe jeg hadde strikka. Etter bildet å bedømme, så ble gaven satt pris på.....

Har også strikka ferdig oktobelua på Hobbyboden. strikka i dobbel bambinoulll og pynta med hekla rose og bånd. Synes den blei fin jeg....:)


lørdag 10. oktober 2009

Helgearbeid


Har jobbhelg mens resten av husets beboere er på hytta. Prøver å få skrevet ut noter til neste øvelse. Vi er nemlig i full gang med å øve til En anderledes jul 2009 med nye noter og sangsolister. I tilleg skal vi reise til Trondheim utpå nyåret og vistnokk delta i NM..... (skummeltskummeltskummelt) Det fåregår selvfølgelig noe strikking innimellom alt det andre.

fredag 9. oktober 2009

Morgen stund


Sett her på mårningen med min faste vintervenn. Jeg får soveproblemer når mørketiden kommer, så hver morgen sitter jeg med lampa mi og har en egentlig veldig hyggelig stund.. itter med håndarbeidet mitt og koser meg. Jeg har nettopp vært på husmorhøstferie og besøkt ei barndomsvenninne. Nærmere bestemt et lite sted utenfor Kongsvinger. Dær er det fint å komme og en gjestfrfihet som bare omfavner deg. Så til min gode venninne takk for noen fine dager. Jeg hadde godt reisefølge også. og håper vi kan ta turen flere ganger;)
Jeg har en følelse av at kjennetegnet for området er skog og vann. Flott natur som jeg skulle hatt flere bilder fra, men det blir kanskje en annen gang. Jeg har jo svart belte i shopping, så kofferten var sprengt da vi dro hjem. Dær var det en salig blanding av garn og klær osv. osv.
Pr tiden har jeg mange prosjekter på pinnene og hodet er fullt av ideer, så det er faktisk litt vanskelig å få gjort ferdig noe.

Long time no see...









Huff å huff, no skjæmmes eg. Har bærre ikke klart å prioriter blogging på lenge. Men no prøva eg.
Da har jo skjedd en dek sian sist. Eg har blitt et år eldre, jobba masse, strikka en god del, vært på husmorferie på Kongsvinger og tatt litt bilda.
Legg inn noen som får tale for seg selv. Er det noe du lurer på , så bare spør;)
Har også fått meg noen nye bøker og nøstemaskin;)