tirsdag 30. juni 2009

Lue alongen på Hobbyboden


Jeg er påmeldt og har en plan om å strikke/hekle en lue pr mnd. Så har det seg sånn at jeg har vært så opphengt i andre ting denne mnd, at jeg har helt glemt lua. I dag heiv jeg meg rundt og margehekla juni lua. Hær er resultatet;) Puhhhh

onsdag 24. juni 2009

Sjal, sajal og mere sjal...


Jepp.... du ser rett enda ett (nr3) Revontuli er ferdig og foreløpig så er det det siste. Et pent sjal som er greit å strikke. Synes det blir spesieli pent når det er strikket i Kauni som har fargesjateringer.
Jeg har jo selvfølgelig begynt på noe nytt, men det får jeg blogge en annen gang hvis jeg får til mønstret da:)))
Vi sees ;D

fredag 19. juni 2009

GOD HELG


Ja så e da fredag og eg har jobbe helg.
Håpa da bi tid tell en fjelltrimpost før helga e over. Her e eg og sangfuglen på tur tidliar i vår.


Håpa alle kjente og ukjente får ei rektig så fin og produktiv helg, enten da gjeld strikking eller no anna;)

tirsdag 16. juni 2009

Nordnorsken og litt til....


I helga har jeg vært på Korps stevne i Kabelvåg. Vi kalla stevne for Nordnorsken og da arrangeres kvært andre år. Hær e d bilde av Korpset eg e medlem ,i mens de spælle forran Rica i Svolvær.
Ei flott helg med mennesker jeg setter stor pris på. Neste gang Nordnorsken arrangeres er i 2011 i Alta og vi gleder oss allerede;)






På håndarbeids fronten har jeg ferdigstiilt 3 ting. Ei Lue som jeg begynte på i vinter, en heklet topp og på bussturen til og fra Kabelvåg fikk jeg strikka ferdig et sjal. Revontuli i Kauni med pinne 5,5 som jeg så vidt var starta på i vår. nå gjenstår bare å feste tråder og blokking.


tirsdag 2. juni 2009

Innkjøp


Som vanlig kan eg ikke gå inn på en garnbutikk uten å kjøp meir en eg egentlig ska ha.
Derfot kom eg heim mæ meir enn litt garn t Hexagon teppet mitt. Mått jo selvfølgelig kjøp enda et mønsterhefte og garn til et mulig frmtidig prosjekt som eg ikke enda vet ka ska vær.... hmmmm

Hexagon


Eg har ikke meldt meg på den alongen som går på hobbyboden, men har ikke klart å hold meg unna å prøv å hekkel hexagon. Synes da va skøy, så muligens bi da et teppe til slutt. Vi får se.

Nesten ferdig,,,,,,,


Nesten ferdig... tja... forhåpentligvis så får eg den færdig snart. Selvfølgelig e da et utall tråa å fest, såe...... time will show;)
Strekka i Mandarin classic etter ei mandarin petit mønster som eg har justert maskeantallet på.