tirsdag 28. april 2009

Overhøring

I "gamle" daga så heita da overhøring, men i dag har de samtalegudstjeneste.... puhhhh langt og formelt ord spør du meg. Ting forandra seg må dokker jo forstå!!!!
No spora eg av her... da eg sku fortell va at i dag så har sangfuglen samtalegudstjeneste og 10. Mai e da konfirmasjon.
Så no e da ordnings og stæsjings og eg har henta bunadsskjorta og sølja og sko. De ska næmlig fotograferest også, så da e to kleshyr som må vær klar.
jaja da e ikke fleire i da her huset som ska konfirmerest så eg ska vel ikke klag.
Ja bortsett fra at enkelte må regn mæ å bi "konfirmert" hvis de gjær ugagn. I gamle daga vart de ihværtfall konfirmert ræætt så da va.

Ha en fortsatt strålende dag;D

mandag 27. april 2009

Noen kan.....


Noen kan bake, noen kan strikke og noen kan sy. Den siste kategorien kan eg ikke skryt på meg, MEN eg har gjort et forsøk på å sy ei vin-ku og her er det ferdige resultat til allmen beskuelse.... La den tale for seg selv.......

På tide med ei oppdatering
















Etter påsken så heiv jeg meg rundt og strikka ei blå lue til ei som jeg er "tante" til. strikka i lerke, som forøvrig er et kjempe flott garn.
Resterende er da ting jeg holder på med: 2 stk hekla duker, en rosa drops kjole, en heklet tunika (blå) et skjerf i kosteskaft/påfuglmasker, ei blå lue med flettemønster, et par sokker i tynn blå alpakka....puh..... treng eg sei meir?

mandag 20. april 2009
















Nå må alle som syr vesker og mapper og slikt, LUKKE ØYNENE SINE for her er et testforsøk på å lage ei mappe til sminkekoster osv. Jeg kan overhode ikke sy slike ting, me bare måtte prøve meg. Så har jeg heklet et par grytekluter som jeg er ganske fornøyd med.
Har fått pakke med mønster på vin-ku, men den har jeg ikke tatt bilde av. Nå skal jeg prøve å gjøre ferdig noen ufoer og kjøpe litt stoff til kua mi;D

helge sysler...


Har sydd fleece kjole, strikka ei barelue etter fri fantasi. og fikk pakke fra Danmark med garn som jeg har en hemmelig plan med, og et kjekt etui til saks og annet småtteri;)

Ny uke og nye muligheter


Jah... så va ei uke over og vi har starta på ei ny... så får vi se hva de bringer... Hær e ting som eg har pusla mæ i hælga.
Har sydd pose til vedkurven, så blir det ikke så mye mask på gulv..osv..

torsdag 16. april 2009

Omøblering....

Eg har omøblert/skifta litt design på bloggen min;)

The end and beginning

















Har strikka 2 luer i lilla lerke. Den ene skal flytte ut fra dette huset. Har fått lagd egne merkelapper som jeg syr på strikkeriene som skal ut av huset;)

Ellers så har sangfuglen fått seg nytt penal som er strikka og tova. Det blei skrekkelig skjevt, men bedre enn ingenting....

Fikk ei ny bok i går som heter knitting on top of the world. Har ikke bilde av den, men dær var det mye rart. Tror den blir mest til inspirasjon.

Så har jegg sittet ute å nytt sola og begynt å strikke på noe nytt. Vi får se om det blir noe til slutt eller om det blir en ufo......
Nå skal jeg gå å kosekrangle med symaskinen min, så kan dere jo vente i spenning på om det blir et resultat av møtet;D

Vi snakkes;D

Kapittel 3 i påskeføljetongen.....

Hær har vi sangfuglen som spiller spill med onkel og søskenbarn. Det så ut som de koste seg. I tilegg så de ganske komiske ut.

Kapittel 2


Strikka en vest i alpakka. mønsta er henta fra mitt forrige bok kjøp. Vesten har allerede forlatt huset og flytta inn til ei gojenta borti gata ;D

Da er det bare å komme seg i farta hær....


Ja n må jeg få lagt ut mine strikkerier i påska, så hær er fortsettinga på påskeføljtongstrikkegreia mi....;D
Hals strikket etter mønster fra birgitsdottir....

onsdag 15. april 2009

forsiktig start etter Påska


Regner med at de fleste har hatt ei fin Påske. Gubben ønska seg ei påske huva tel bruk i lystig lag m.m Dermed tok eg utgangspunkt i fiskelua og gjor den om t ei fiskepåskekyllinghøne huva......Har i ettertid fått forespørsel om ei fiskerypehuva. Tiden vil vise.... men hær e resultatet:D

lørdag 4. april 2009

NUHHHHHH ........


e da straks kveld og game over for i dag. Ska stå opp i mårra og forsikker meg om at gubben pakka ned luggan mine så eg kan hold meg varm på beina i påska;) Ettersom eg ska ta da rimelig mæ ro, så e gubben så snill å pakk for meg. han e ivrig på å kom seg t fjells no, så da e bærre å følg på. Heldigvis så har min kjekke svoger vært oppe med nye stoler t stua, så eg rægna mæ å få sett godt mens resten av fam rasa rundt i fjellheimen på ski. Eg få ta da igjen til neste påske;)

Ønska no alle kjente og ukjente ei knakanes fin påske:D

Kanskje muligens snart ferdig.....



Eg kjøpt ei bok med masse fin strikk i da vi var i Oslo forrige uke. I dag mått eg bærre kjøp garn og begynn på denne vesten.










Mått jo kjøp litt mere garn og et engelsk strikkemagasin. Hufff alt e jo bærre så fristende.........

Eg begynt jo på en sommerkjole mens eg satt på den dær solsenga... og så langt e eg kommet på den. Trur faktisk at den ska få kvil seg t over påske.Da e en av de nye drops mønstran.

TTT ( ting tat tid)

Vanskelig å fotografer,men de e i ei dyp plommefarge. har strikka lue oxo. Ska prøv om eg får inn bilde av den i dette innlegget,men noe er ikke helt rett hær i dag. vi får se....









Gjer meg ikke enda eg......


Denne strikka jeg mens jeg satt på solsenga på Tenerife;) Fikk omsider somla meg t å monter den. Vart bra trur eg;)

Ikke færdig enda jeg;)


Bæstisn min sku på Borgfæst og trengt ny lue, men hadde ikke tid t å strikk den ferdig så d fiksa eg;) E jo rekonvalesent å har tid t da .... såe... Hokkus Pokkus......

Siste innspurt


Eg klart ikke å dy meg.... så inne på loggen til Ruth@ og hermet....... Har ikke funnet knapper til dem enda men blogger likevell.....

April kluten e færdig


Det blei "harepus mønster" på meg denne gangen. strikket i mandarin petit i en litt påskeinspirert farge.
GOOOOOOOOOOD PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKE